1. /
    2. Voor Cliënten
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Badkamer

Hoe je gemakkelijk en effectief je badkamer kunt veranderen?

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw badkamer een nieuwe look te geven, maar wilt u liever niet uw oude tegels zorgvuldig verwijderen? Soms is er niet veel nodig om een kamer een beetje karakter te geven... In het artikel van vandaag geven we vijf voorbeelden van decoratieve items die uw badkamer op een originele manier zullen opfrissen!

badkamer apparaat

Badkamer decoratie - onze suggesties

Natuurlijk is elke badkamer anders en vraagt daarom om een andere inrichting. Badkamers overladen met accessoires en ornamenten moeten een beetje worden "afgeslankt" om meer optische ruimte te krijgen, terwijl de minimalistische badkamers met interessante gadgets moeten worden versierd. In beide gevallen is het de moeite waard om oude accessoires door nieuwe te vervangen. Hier zijn onze voorbeeldoplossingen:

Glas- en acrylschilderijen

Als we onze badkamer op een unieke manier willen decoreren, is het de moeite waard om met het ophangen van een mooi schilderij aan de muur te beginnen. Dat is echter niet zo eenvoudig - de badkamer is immers een speciale ruimte met de hoogste luchtvochtigheid, vooral wanneer we een warme douche of een lang ontspannend bad nemen. Traditionele penseelschilderijen kunnen snel beschadigd raken.

kleine badkamer

Een perfecte oplossing voor badkamermuren zijn daarom schilderijen met een glad, gemakkelijk afneembaar oppervlak - zoals glas- en acrylschilderijen. Een paar doekjes op glas en acryl zijn voldoende om de gecondenseerde stoom droog te vegen. Zo kunt u altijd genieten van het uitzicht op een mooi landschap of een abstract patroon - afhankelijk van uw voorkeur.

Glazen klokken

Ze zeggen dat gelukkige mensen de tijd niet tellen, maar als u niet wilt dat uw bad te lang aansleept, is het de moeite waard om een glazen klok in uw badkamer te installeren. Dit is niet alleen een praktisch gadget, waarmee we de tijd kunnen bijhouden, maar ook een mooie versiering van de badkamer. Op de glazen wijzerplaat van de klok drukken wij aantrekkelijke afbeeldingen, die elk interieur zullen verlevendigen. Het glazen oppervlak is uiterst gemakkelijk schoon te maken. Afhankelijk van uw idee bieden wij vierkante, ronde of rechthoekige klokken aan.

badkamer apparaat

Muurschilderingen

Hoewel in badkamers tegels overheersen, is het de moeite waard om ten minste één wand met een interessant fotobehang te bekleden. Stel je voor dat je lekker in bad ligt, en voor je zie je een azuurblauw strand op een zonnige dag... Klinkt verleidelijk, toch? Probeer daarom speciale badkamer muurschilderingen die geen vocht opnemen.

Deurstickers

Bent u uitgekeken op uw oude badkamerdeur en is het tijd om deze te vervangen door een nieuwer exemplaar? Als u het snel en goedkoop wilt doen, raden wij u stickers voor deuren aan, die uiterst gemakkelijk en handig te "installeren" zijn. Plak ze gelijkmatig op het gereinigde oppervlak van de deur en u bent klaar - kleurrijke vissen of gouden zonnebloemen kunnen het interieur van uw badkamer verfraaien. En als het patroon je verveelt, kun je er altijd een andere opplakken!

badkamer apparaat

Bloemen in pot

Als je een badkamerraam hebt, zet dan een mooie plant op de vensterbank. Bloemen verlevendigen interieurs altijd, en ze geven ons ook zuurstof! We hopen dat we jou geïnspireerd hebben om wat kleine veranderingen in je badkamer aan te brengen en dat je wat van onze ideeën in je huis zult gebruiken.


MODERNE DESIGNS IN GRIJS

HOE RICHT JE EEN KLEINE SLAAPKAMER IN? KIJK EENS NAAR ONZE IDEEËN!

Lees ook:
Rustieke slaapkamer - ideeën om je te inspireren om je kamer op te frissen!
16.05.2022

Rustieke slaapkamer - ideeën om je te inspireren om je kamer op te frissen!

Wil je rustieke ideeën in je slaapkamer verwerken? Wij hebben speciaal voor u de belangrijkste kenmerken van rustieke inrichting geselecteerd. Met deze ideeën krijgt uw kamer een warme en gezellige uitstraling - net als een landhuis.

meer
Hoe je huis in de stijl van urban jungle decoreren? Urban jungle zonder geheimen
05.04.2022

Hoe je huis in de stijl van urban jungle decoreren? Urban jungle zonder geheimen

Urban jungle het is een stijl die vaak natuurlijk en organisch oogt, met kleurrijke accenten en een leuke sfeer. Urban jungle karakteriseert zich door een groot gebruik van groen, maar niet enkel in de vorm van planten, maar ook met het gebruik van decoratieve elementen.

meer
Home offie - 5 manieren om je thuiskantoor in te richten
16.03.2022

Home offie - 5 manieren om je thuiskantoor in te richten

In het geval van een thuiskantoor kunnen we de ruimte een veel persoonlijker karakter geven. Het is de moeite waard ervoor te zorgen dat er in onze omgeving dingen zijn die ons vreugde brengen en inspireren.

meer
Woonkamer in Boho-stijl - arrangementen en inspiraties voor een artistieke metamorfose van het interieur
10.08.2021

Woonkamer in Boho-stijl - arrangementen en inspiraties voor een artistieke metamorfose van het interieur

De boho-stijl is enorm divers, soms verrassend en intrigerend. Wij zullen u adviseren u uw woonkamer in boho stijl kunt inrichten zodat je er de essentie van deze unieke esthetiek in voelt: creativiteit, enthousiasme en lichtheid van het leven.

meer