1. /
    2. Voor Cliënten
    3. /
    4. Blog
    5. /
    6. Inspiraties

Moderne designs in grijs

grijze decoraties

Grijs heeft meer dan een naam. Verrast? As, melange, zilver, grijs - dit zijn slechts enkele van de vele schakeringen en definities van deze tijdloze en elegante kleur. Grijze accessoires passen in elk interieur en geven de ruimte een verrassend karakter. Het kan van alles zijn - kussens, glasschilderijen, vazen, fotobehang, tafelkleed, potten. De enige limiet is je verbeelding. Als u ervan droomt uw appartement op te frissen, lees dan het onderstaande artikel en leer hoe u gemakkelijk uw vier hoeken kunt veranderen door voor moderne en stijlvolle accessoires in grijze kleur te kiezen.

Glazen schilderijen en andere wandversieringen

Wij zijn van mening dat niets zo charmant is als glasschilderijen. Je kunt ze overal ophangen - in je keuken, slaapkamer, woonkamer. Ze zijn een moderne en elegante decoratie. Grijze motieven, bijvoorbeeld natuur, landschappen of abstracties verlenen het interieur plechtigheid en waardigheid. Natuurlijk kunt u ook inzetten op andere wandaccessoires. Donkergrijze multiframes of bloembedden zijn een interessant idee.

 
woonkamer opstelling in grijs
 
arrangementen in grijs
 
interieur ontwerp
 
grijze kleur in het interieur
 
grijze decoraties in de woonkamer
 

De laatste tijd is macramé ook erg populair. Dus als u asgrijze modellen kiest, past u helemaal in de huidige trends. Dit soort decoraties komen het best tot hun recht op witte en bleke muren, maar het hele decor is aan u en uw visie. U kunt altijd extra planken ophangen in grijs of rotan lampen zoals wattenbollen.

Wat moet ik doen - een muurschildering maken of de muur verven?

Als het gaat om grijze opstellingen, zien kamers waar één muur in deze kleur is geschilderd er heel modern uit. Dit werkt echter goed in grote en ruime kamers. In kleine ruimten bestaat het risico dat de askleur het interieur optisch verkleint. Dit betekent niet dat grijze accessoires in deze situatie volledig uit den boze zijn.

decoraties in grijze kleur

Hier is een behangetje met een foto erop de perfecte oplossing. Vooral een variant met diepte, d.w.z. met een trap, een tunnel of een gang. Dankzij dit zal de kamer visueel groter worden, en grijs zal de rest doen. Vergeet echter niet dat als u voor een dergelijke oplossing kiest, u niet moet overdrijven met andere accessoires. Fotobehang heeft dit op zich, dat het in de kamer domineert, en bijkomende decoraties kunnen er kitscherig uitzien. Het belangrijkste is matigheid en goede smaak.

Wandversieringen zijn niet alles

Wandversieringen zijn één ding, maar u kunt ook inzetten op andere grijze accessoires. Het is een zeer universele kleur, dus het maakt niet echt uit wat voor bank of kast je hebt. Er zijn zoveel mogelijkheden. Vooral omdat grijze kussens, bijvoorbeeld, er altijd goed uitzien. Tafelkleden, vazen en bloempotten zien er ook geweldig uit. Die gaan mooi samen met groen.

decoraties voor de woonkamer

Je kunt ook gaan voor een grijze tissuedoos, gordijnen, een klok, sprei, vloerkleed of iets anders dat je kunt bedenken. Omdat essenhout tegenwoordig erg trendy is, vind je veel accessoires in deze kleur bijna in elke winkel. Dus als u wilt dat grijs de dominante kleur in uw huis wordt, aarzel dan niet. Trakteer uzelf vandaag op een beetje winkelplezier.


HOE JE GEMAKKELIJK EN EFFECTIEF JE BADKAMER KUNT VERANDEREN?

HOE RICHT JE EEN KLEINE SLAAPKAMER IN? KIJK EENS NAAR ONZE IDEEËN!

Lees ook:
Rustieke slaapkamer - ideeën om je te inspireren om je kamer op te frissen!
16.05.2022

Rustieke slaapkamer - ideeën om je te inspireren om je kamer op te frissen!

Wil je rustieke ideeën in je slaapkamer verwerken? Wij hebben speciaal voor u de belangrijkste kenmerken van rustieke inrichting geselecteerd. Met deze ideeën krijgt uw kamer een warme en gezellige uitstraling - net als een landhuis.

meer
Hoe je huis in de stijl van urban jungle decoreren? Urban jungle zonder geheimen
05.04.2022

Hoe je huis in de stijl van urban jungle decoreren? Urban jungle zonder geheimen

Urban jungle het is een stijl die vaak natuurlijk en organisch oogt, met kleurrijke accenten en een leuke sfeer. Urban jungle karakteriseert zich door een groot gebruik van groen, maar niet enkel in de vorm van planten, maar ook met het gebruik van decoratieve elementen.

meer
Home offie - 5 manieren om je thuiskantoor in te richten
16.03.2022

Home offie - 5 manieren om je thuiskantoor in te richten

In het geval van een thuiskantoor kunnen we de ruimte een veel persoonlijker karakter geven. Het is de moeite waard ervoor te zorgen dat er in onze omgeving dingen zijn die ons vreugde brengen en inspireren.

meer
Woonkamer in Boho-stijl - arrangementen en inspiraties voor een artistieke metamorfose van het interieur
10.08.2021

Woonkamer in Boho-stijl - arrangementen en inspiraties voor een artistieke metamorfose van het interieur

De boho-stijl is enorm divers, soms verrassend en intrigerend. Wij zullen u adviseren u uw woonkamer in boho stijl kunt inrichten zodat je er de essentie van deze unieke esthetiek in voelt: creativiteit, enthousiasme en lichtheid van het leven.

meer