Schilderijen, fotobehang en decoratie op basis van de eigen foto

Ben je op zoek naar unieke wanddecoratie? We drukken graag jouw foto’s of afbeeldingen in de vorm van een schilderij op canvas, glas, fotobehang of een keukenpanel. Stuur ons jouw foto om een bijzonder project te realiseren!

Selecteer een fotovagy
Voeg afbeelding toe
Beelden uploaden, even geduld...

Fotoschilderijen van de eigen foto


Schilderijen van de eigen foto zijn een unieke gelegenheid om heel originele wanddecoratie te creëren in je woning of kantoor. Hoewel onze galerij van grafische motieven talrijke mogelijkheden biedt om decoratie aan je interieur aan te passen, kun je heel andere noden hebben. Of je nu een fotoschilderij op bestelling wilt realiseren van een vakantiefoto, trouwfoto, foto’s van uitzichten of auteursafbeeldingen, bij ons kun je digitaal beeld veranderen in een tastbaar product met decoratieve en sentimentele waarden. Je schilderij kun je realiseren door een afdruk van foto’s op canvas, een afdruk op glas of acrylglas. Fotoschilderijen van een foto geven je interieur een heel uniek karakter. We realiseren vele interessante ideeën: trouwfoto’s, vakantiefoto’s, familiefoto’s, foto’s van prachtige uitzichten, leuke afbeeldingen, schilderijen met kindermotieven, motiverende slogans, auteursafbeeldingen, foto’s van architectuur en heel wat andere. 


Misschien een fotoschilderij als cadeau?


Enorm populair zijn de schilderijen op canvas van een eigen foto, die besteld worden als cadeau voor naasten. Gewoonlijk worden dan trouwfoto’s, familiefoto’s of andere foto’s van belangrijke gebeurtenissen gedrukt. Zo’n schilderij zal een zeer waardevolle souvenir vormen, die meer kan uitdrukken dan woorden. Om de schilderijen ideaal aan te passen aan de voorkeuren van de ontvanger, kies uit enkele materialen zoals canvas, glas of acrylglas.


Fotobehang van een eigen foto


Fotobehang is een van de vaakst gekozen vormen van wanddecoratie. Dankzij zijn decoratieve waarde, het gemak waarmee het aangebracht kan worden en de rijkdom aan afbeeldingen kunnen we snel een afbeelding aan elke ruimte aanpassen, waarbij we ons laten leiden door onze voorkeuren. Vanwege het grote oppervlak en de grote zichtbaarheid heeft behang een goede invloed op het karakter en de sfeer van het interieur. Daarom wordt die vorm van decoratie zo graag gebruikt bij het creëren van interieurs met accenten van de auteur. Zo’n accent kan je werk in de vorm van afbeeldingen of foto’s zijn. Fotobehang van een foto zal een schitterende keuze zijn voor de muur van de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer of zelfs je werkruimte.


Als je op zoek bent naar originele decoratie in de vorm van fotobehang en eigen ideeën wilt realiseren voor het uitzicht ervan, maak dan gebruik van ons aanbod. Stuur ons je foto en maak gebruik van de eenvoudige creator, waarmee je het materiaal kiest en de juiste afmeting van het product bepaalt. Fotobehang kan exact zijn zoals je wenst. Fotobehang van een eigen foto geven je interieur met zekerheid een uitzonderlijke sfeer die jouw karakter volledig reflecteert.

 
Behalve schilderijen of fotobehang produceren we ook overige decoratie met eigen afdrukken: keukenpanelen, klokken, keukenbladen, deurstickers. 


Indien je niet zeker bent of je foto de vereiste kwaliteitsstandaarden vervult, contacteer dan onze klantenservice