1. /
    2. Magnetische matten
    3. /
    4. Magnetische radiatormatten
    5. /
    6. Magnetische radiatormat Grijs beton

Magnetische radiatormat Grijs beton

Vraag een product aan
Magnetische radiatormat Grijs beton
om in te zoomen, beweeg je muis over de foto
thema: Grijs beton
Bestellen:
Kies product parameters:

80x60 cm

80x60 cm 90x60 cm 100x60 cm 110x60 cm
x  
In winkelmand
We verzenden je bestelling:
1

Magnetische radiatormat Grijs beton is een geweldige manier om het interieur esthetisch te versieren. Als je het uiterlijk van de klassieke witte radiator zat bent, kun je er nu een prachtige decoratie van maken met een prachtig thema inclusief Grijs beton. Ontdek hoe mooi de radiator eruit zal zien met een interessant patroon of een grafisch motief dat past bij de inrichting van uw kamer. De radiatormagneet kan ook worden gebruikt als een mat die eventuele schade zoals krassen en krassen op het oppervlak van de radiator verbergt. De radiatorafdekking is eenvoudig te installeren en vervangt effectief omslachtige reparaties of renovaties.

Magnetische radiatormat Grijs beton heeft een magneet aan de binnenkant, zodat je hem gemakkelijk aan de radiator kunt bevestigen. Aan de zichtbare buitenzijde is een geselecteerd patroon gemaakt met behulp van een moderne drukmethode.

 

Specificatie:

Toepassing: Stalen en plaatstalen radiatoren met een vlak oppervlak van minimaal 40%. (De magnetische mat is niet geschikt voor oude lamellenradiatoren vanwege het te kleine platte oppervlak waarop hij kan plakken.)
Dikte: 1 mm
Beschikbare afmetingen: 80x60 cm, 90x60 cm, 100x60 cm, 110x60 cm. Raadpleeg niet-standaard afmetingen met de klantenservice.
Materiaal: Magnetische mat met een hoge magnetische kracht
Montage: Wij versturen de mat opgerold. Vouw het voor het aanbrengen uit en wacht tot het recht is om ervoor te zorgen dat het goed aan de radiator blijft plakken.
Verwerkingstemperaturen: van -30 C tot +60 C. Langdurige blootstelling aan temperaturen boven 60C kan vervorming van de mat veroorzaken. Eenvoudige montage, niet-strepende demontage, eenvoudige reiniging.

Digitale afdruk:

Hoge resolutie afdrukken, bestand tegen verkleuring, slijtage en UV-straling. De tinten van het eindproduct kunnen enigszins afwijken van de visualisatie door de kalibratie van de monitor waarop de artikelen worden bekeken, de drukmachine en het type inkt dat wordt gebruikt - een klein verschil in tinten is geen reden tot klagen.

 

Productgalerie: