1. /
    2. Magnetische matten
    3. /
    4. Magnetische koelkastmatten
    5. /
    6. Magnetische bedrukte mat Japanse kunst

Magnetische bedrukte mat Japanse kunst

Vraag een product aan
Magnetische bedrukte mat Japanse kunst
om in te zoomen, beweeg je muis over de foto
thema: Japanse kunst
Bestellen:
Kies product parameters:

60x180 cm

60x180 cm 60x190 cm 60x205 cm 70x190 cm
x  
In winkelmand
We verzenden je bestelling:

Magnetische roosters voor de koelkast met het Japanse kunst patroon is een unieke vorm van ornamenten van elke keuken. Het gebruik van decoraties in de vorm van een magnetische mat is een interessant en goedkoop alternatief voor renovatie of vervanging van huishoudelijke apparaten. Het dekt perfect alle onvolkomenheden op het oppervlak van de koelkast, zoals krassen, krassen of kleine deuken. Door te kiezen voor zo'n koelkastdecoratie geef je de hele keuken een anders karakter. Als u zich verveelt met de koelkast, kunt u deze gemakkelijk wijzigen door uw favoriete patroon te kiezen.

 

Specificatie:

Materiaal: magnetische mat met hoge houdkracht.
Matdikte: 1 mm
Beschikbare afmetingen: 60 x 180 cm, 60 x 190 cm, 60 x 205 cm, 70 x 190 cm. Raadpleeg niet-standaard afmetingen met de klantenservice.
Montage: Montage bestaat uit het plaatsen van de mat tegen het oppervlak van de koelkastdeur. Demontage laat geen sporen na.
Toepassingstemperatuurbereik: van –30 C tot +60 C.
Voor montage: Wij sturen de mat opgerold op. Vouw het voor het aanbrengen uit en wacht tot het recht is om ervoor te zorgen dat het goed aan de koelkast blijft plakken.

Digitale afdruk:

Hoge resolutie afdrukken, bestand tegen verkleuring, slijtage en UV-straling. De tinten van het eindproduct kunnen enigszins afwijken van de visualisatie door de kalibratie van de monitor waarop de artikelen worden bekeken, de drukmachine en het type inkt dat wordt gebruikt - een klein verschil in tinten is geen reden tot klagen.