1. /
    2. Badkamer vloerkleden
    3. /
    4. Badmat Zwart marmer

Badmat Zwart marmer

Vraag een product aan
Badmat Zwart marmer
om in te zoomen, beweeg je muis over de foto
Bestellen:
Kies product parameters:

75x45 cm

75x45 cm 90x60 cm

Wit en grijs

Wit en grijs

Wit

Wit
x  
In winkelmand
We verzenden je bestelling:

Welkom in de wereld van luxe badkamermatten - een combinatie van stijl, comfort en functionaliteit! Onze badkamermat Zwart marmer biedt niet alleen veiligheid, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan jouw badkamer. Dankzij de speciale antislipstructuur blijft de mat op zijn plaats, zelfs op een natte vloer.

De Zwart marmer badkamermat is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen zacht en comfortabel zijn voor jouw voeten, maar ook uitstekend water absorberen. Hierdoor blijft jouw badkamer droog en veilig. Kies uit diverse patronen en kleuren, pas de mat aan naar jouw eigen stijl en creëer een ruimte waarin je je comfortabel en elegant voelt.

Maak van jouw dagelijkse badritueel een nog aangenamere ervaring met onze Zwart marmer badkamermat. Geniet van de luxe en veiligheid die onze hoogwaardige mat biedt. We bieden niet alleen uitstekende kwaliteit, maar ook duurzaamheid, zodat jouw mat jarenlang meegaat.

Wacht niet langer - investeer in het comfort en de stijl van jouw badkamer. Kies voor de Zwart marmer badkamermat en ontdek een nieuw niveau van luxe in jouw badkamer.

  • ✓ Producten geschikt voor elke ruimte
  • ✓ Gemakkelijk te monteren en reinigen
  • ✓ Duizenden prachtige unieke patronen
  • ✓ Precieze weergave van details en bijzonder levendige kleuren
  • ✓ Hoogwaardige materialen
  • ✓ Digitale printtechnologie vriendelijk voor jou en milieu

Voordelen van een badkamerkleed

✓ Antislip onderkant. Onze antislip vloerkleden zijn veilig en ideaal voor verschillende soorten vloeren, zoals hout en tegels. De onderkant is gecoat met siliconen om te voorkomen dat het vloerkleed verschuift. Zorg ervoor dat het oppervlak onder het tapijt glad, schoon en droog is voordat je het openvouwt.

✓ Gemakkelijk schoon te houden. Door de zachte en korte pool is het tapijt gemakkelijk schoon te houden.

✓ Niet alleen ontworpen voor de badkamer. Het vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende designs die passen bij jouw stijl en de kamer die je kiest. In de badkamer biedt het een zacht en absorberend oppervlak voor de verzorging. Aan de andere kant is het dankzij het klassieke ontwerp en de praktische functionaliteit ook perfect voor naast het bed, in de gang of in de woonkamer. Precies waar je extra comfort en zachtheid nodig hebt!

✓ Ecologisch materiaal en bedrukking. De tapijten zijn gemaakt van ecologische materialen en de motieven zijn bedrukt met de sublimatietechniek, waardoor we duurzame en expressieve kleuren en prachtige ontwerpen kunnen maken.